Reacties

“Waauw, dat gaat makkelijk!” Rahima

“Er is een probleem en u heeft de oplossing” Wouter (NOVU)

“Wat een mooi product hebben jullie ontworpen en het is mooi uitgevoerd!” Angeliek

“We hebben er de thermostaatkranen mee opengedraaid”. Alide

“Hij is nog mooi geworden ook. Je moet ermee naar de Dutch Design Week!” Els

“Ziet er leuk uit: net een haasje”. Mirte

“Hij is zo mooi, we hangen hem op in de keuken” Koper op de Spierziektendag.

“Nou kan ik zelf mijn drinkbeker open en dicht maken op school”. Meisje op de Spierziektendag.

“Is ook handig bij het inmaken, als je potten stevig dicht moet draaien”. Annemie

“Is het een vliegenmepper?” Resie

“Wat leuk, hij lijkt op een vlinder”

“De opener heb ik vandaag ontvangen. Wat is hij toch mooi”. Marga

“Hoi Minke, ik ben er hartstikke blij mee. Kan nu weer veel meer zelfstandig. Soms heb ik te weinig kracht om de greep vast te houden, dan draait hij weg, dus misschien is ooit een ergonomische of forsere greep als optie mogelijk?” Brigitte. Reactie, september ’20: nu is er de Twistyhouder: daarmee lukt het echt altijd, ook met zwakke handen, ook bij grote potten met vacuüm.

“Mamma, waar is oma’s uitvinding?”. Kasper

“Die koop ik voor mijn moeder, die heeft last van artrose”

“Is dat een zweepje?”

“Wat een mooi ding. Met wat ik nu heb beschadig ik de deksels”

“Voor mensen die veel inmaken is dit ideaal”

“We hebben in een scheur gelegen bij het raden wat voor ding het was”

“Ideaal ding. Nou hoeft mijn vrouw mij niet meer te roepen als ze iets open moet maken”

“Alleen voor de grootste deksels heb ik toch nog soms een ding nodig om het vacuüm te verbreken, de andere deksels gaan wel altijd goed” Reactie, september ’20: nu is er de Twistyhouder: daarmee lukt het echt altijd, ook met zwakke handen, ook bij grote potten met vacuüm.

“Handig hoor. Ik heb er een moer mee losgedraaid waarvoor ik geen goede maat sleutel had”. Robbie

“Die geef ik aan mijn cliënten die moeite hebben met deksels opendraaien”. Annemiek, wijkverpleegkundige

“Bestaat zo’n ding niet al lang?”

“Zo’n ding ken ik, van metaal met een ketting. Die kun je op maat maken. Die gebruiken we altijd in de werkplaats”. Jo

“Die dingen ken ik. Die gebruikten we vroeger in de mijn ook” Dhr. Zeestraten.

“Ik ben er hartstikke blij mee. Kan nu weer veel meer zelfstandig. Alleen het vasthouden van de pot met de linkerhand is soms nog een probleem”. Reactie, september ’20: nu is er de Twistyhouder: daarmee lukt het echt altijd, ook met zwakke handen, ook bij grote potten met vacuüm.

“Ik wil nog even zeggen dat ik jullie uitvinding echt prachtig vind. Wat een mooi ding. En het werkt!”. Frans

“Ik ben ermee in mijn nopjes”

Na de introductie van de Twistyhouder:

“Voor eenhandig gebruik is de houder essentieel, deze moet ergens vast op gemonteerd worden wil je hem dan kunnen gebruiken. NB. ik had hem allereerst aan een collega [manueel therapeut] gegeven en gevraagd wat is dit? en wat moet je ermee doen? en eerlijk gezegd is het wel een een intelligentie test voor collega’s dan. Overigens hebben we er ook veel lol mee gehad tijdens het uittesten van alle opties/mogelijkheden. Een 1-handige vriend vond hem erg goed [met plank-houder natuurlijk] en gaat er 1 bestellen [hij is vorig jaar reeds aan zijn ‘goede’ pols geopereerd dus ik juich dit gebruik toe om deze niet weer over te belasten). Ik zelf ben niet behept met een groot ruimtelijk en technisch inzicht helaas, dus voor mij is het altijd erg moeilijk met welke kant opdraaien, wanneer staat iets op zijn kop ed. Dus voor types zoals mij is een uitgebreidere handleiding wel beter. Handig trouwens dat het deksel er [meestal] in blijft hangen”. Nanny, hand/fysiotherapeute.

“Heel hartelijk bedankt voor het nieuwe hulpstuk bij de Twisty. We hebben het stukje inderdaad onder een plank gemonteerd en na verschillende soorten potjes te hebben geopend, kan ik alleen maar beamen dat het uitstekend werkt”. Anneke

“Met die houder erbij gaat het fantastisch”. Toos

“Ik vind de twisty een erg fijn hulpmiddel! Juist het idee van de houder (voor eenhandig gebruik) is een prima toevoeging! De lus zou voor sommige potjes nog stroever mogen zijn. Het design is zeer smaakvol en mooi, eindelijk niet iets van kunststof! Ik heb het nog niet met een cliënt geprobeerd, alleen met vrienden en kennissen en die vonden het ook erg prettig! Demonstreren van de mooie plankhouder is uiteraard lastig als je geen vaste locatie hebt. Dat moet zich nog wijzen. Al met al vind ik het geweldig”. Elke, hand/ ergotherapeut.

Reactie: Als men oefent met de juiste draaibeweging zal blijken dat de lussen wél stroef genoeg zijn, zo is de ervaring van alle klanten nadat ze die tip gekregen hadden. Minke.